Keblinger

Keblinger

U8 Steel Bull International Tournament - UTE GYŐZELEM!

| 2014. március 23., vasárnap
Az UTE 2006-os szupermini csapata 2014. március 22.-23. között először vett részt nemzetközi jégkorong tornán. A dunaújvárosi DAB Docler által rendezett Steel Bull International Tournament elnevezésű tornán 12 csapat vett részt Magyarországról, Romániából és Szlovákiából. A szabályok az eddigiektől kicsit eltérőek voltak, tekintettel arra, hogy a miniseknek már ismerős 2x12 percet játszottak a gyerekek, és ami a legfontosabb... számolták a gólokat és minden más statisztikát.

Az első tornanapon a csoportmérkőzések zajlottak le, ahol - nem kis büszkeségünkre - hibátlan teljesítménnyel csoportelsők lettek az újpesti gyerekek, úgy, hogy sikerült megvernünk a házigazdák 2006-os "A" csapatát, akik előtte mindenkin átgázoltak.

A nap végén tudtuk, hogy a neheze másnap jön, ugyanis a felsőházi mérkőzés között már nem számíthattunk könnyű mérkőzésre...és így is lett. A HOBA Bratislava csapatával szemben két góllal, 2-0-ra győzedelmeskedtünk, de jött a két mumusunk, a VASAS "A" és a Sportországi Cápák. A Vasas ellen nagyon küzdöttek a fiúk, de az ellenfél sajnos két góllal elhúzott és tartotta az előnyét 4 perccel a vége előtt, de ekkor valami történt és egy hirtelen góllal 2-1-re szépítettünk, majd az utolsó percben döntetlenre mentettük a meccset. Az izgalmak ezzel nem értek véget, mivel a Sportországi Cápák is nagyon jól szerepeltek, így a nap utolsó meccsére maradt az első hely sorsának eldöntése. Az UTE-nak a győzelem és a döntetlen is tornagyőzelmet eredményez, de a vereség csak a második helyre lett volna elegendő.

Kis csapatunk ugyanúgy kezdett - sajnos - mint a Vasas ellen, de most hamarabb begyújtották a rakétákat és nemhogy kiegyenlítettek, de át is vették a vezetést 0-2-ről 3-2-re. Az örömünket hamar letörték egy nagy góllal , így 3-3-ra módosult az eredmény, de ezt tartani tudtuk a végéig , így mi hozhattuk el a dunaújvárosi trófeát.

Gratulálunk a csapatnak és Miki bácsinak, aki tudta motiválni a gyerekeket.. nagyon jó érzés volt szülőnek és szurkolónak lenni.



 

Copyright © 2014 UTEHOKI UTÁNPÓTLÁS , from Snow-Motion free blogger template by Dzignine